Qui sóc?


Mestra per vocació (i encara me'n queda!), tot i que no sóc una esclava de la feina; també sóc mare, filla, amiga, companya, aspirant a cantant, aprenent de modista...

M'agrada aprendre i divertir-me mentre ho faig.
M'agrada veure el got mig ple.
M'agrada cantar a crits quan vaig sola al cotxe.
M'agrada viure en un poble relativament petit.
M'agrada menjar bé i fer experiments a la cuina.

Crec que les noves tecnologies són un instrument que hem de posar al nostre servei i no al contrari. Hem d'apropar-nos a les TAC sense por, amb curiositat i amb la ment oberta per descobrir-ne totes les possibilitats. També crec que, quan més ens familizaritzem amb elles, més les incorporarem al nostre dia a dia.

No sóc experta en res, amb prou feines estic començant i sovint tinc molts dubtes, però m'agradaria que m'acompanyessis en aquest viatge pel món 2.0.  Vols venir?  Doncs t'haig de posar tres condicions:
1. Desfes-te de prejudicis del tipus:  "sóc una patata amb la informàtica".
2. Persevera, persevera, persevera.
3. Pregunta'm tot el que no entenguis!

Benvinguda, benvingut i ... a l'aTAC!

Joana

Maestra por vocación (y aún me queda!), aunque no soy una esclava del trabajo; también soy madre, hija, amiga, compañera, aspirante a cantante, aprendiz de modista...

Me gusta aprender y divertirme al hacerlo.
Me gusta ver el vaso medio lleno.
Me gusta cantar a gritos cuando viajo sola en coche.
Me gusta vivir en un pueblo pequeño.
Me gusta comer bien y hacer experimentos en la cocina.

Creo que las nuevas tecnologías son un instrumento que tenemos que poner a nuestro servicio y no al contrario.  Tenemos que aproximarnos a las TAC sin miedo, con curiosidad y con la mente abierta para poder descubrir todas sus posibilidades.  También creo que cuanto más nos familiaricemos con ellas, más las incorporaremos en nuestro quehacer diario.

No soy experta en nada, apenas estoy empezando y a menudo tengo muchas dudas, pero me gustaría que me acompañases en este viaje por el mundo 2.0.   ¿Vienes?  Pues tengo que ponerte tres condiciones:

1. Deshazte de prejuicios del tipo "soy una patata con la informática"
2. Persevera, persevera, persevera.
3. ¡Pregúntame todo lo que no entiendas!

Bienvenida, bienvenido y ... al ataque! (a l'aTAC)

Joana