dimarts, 14 d’abril de 2015

Com passar de video a mp3 amb Flvto

Hola, TACfaners!  Com anem?

No sé si t'haurà passat mai alguna cosa així:
- estàs preparant un ball per final de curs amb els alumnes, has trobat una idea molt xula a youtube però no trobes enlloc el CD o un arxiu de so amb la música triada.
- has treballat amb cançons les taules de multiplicar, o l'abecedari, o... amb un vídeo que has trobat a la xarxa, però ara t'agradaria fer una activitat només sentint l'àudio, i no el trobes enlloc.
- els teus alumnes estan elaborant un power point sobre un personatge famós i et demanen ajuda perquè volen posar-hi un fragment d'una entrevista que han trobat per la xarxa.
-  ...

Avui us vull parlar de Flvto, un programa online molt senzill que us solucionarà aquests problemes;  està dissenyat per extraure l'arxiu d'àudio d'un vídeo que estigui penjat a la xarxa.  Vols saber com funciona?

1. Entra a youtube, per exemple, busca el vídeo que t'interessa i copia la seva adreça


2. Entra a Flvto.com i:

* Selecciona un idioma (1)
* Enganxa l'adreça del vídeo (2)
* Desplega un menú per seleccionar el format que vols obtenir (3)

3. Jo t'he parlat d'obtenir l'àudio d'un vídeo (mp3) però Flvto et dóna moltes més opcions:

Clica sobre la que t'interessi sense parar atenció a l'oferta de baixar el convertidor, no cal.

4. Inicia la conversió clicant a "Convertir a".  Veuràs que el programa comença a treballar i et va informant del procés.

5. Ara ja pots descarregar l'arxiu.  A la part dreta també et genera un codi per incrustar-lo en una web o blog.


6. Trobaràs l'arxiu a la carpeta de descàrregues del teu equip.

TACfaners: existeixen molts altres programes per fer aquesta mateixa operació, però a mi m'agrada molt aquest perquè és senzill, no està carregat de publicitat i no hi ha risc de malware (programari maliciós).  Si en teniu ganes, també van bé per fer aquesta operació YoutubeMp3 o Peggo.  

I si sou dels que preferiu les imatges amb moviment, he trobat un tutorial per fer servir un programa que es diu Keepvid :¡Hola, TACfaners!  ¿Cómo estáis?

No sé si te habrá pasado nunca algo así:
- estás preparando una coreografia para final de curso, has encontrado una idea muy chula en youtube pero no encuentras el CD o un archivo de sonido con la música escogida.
- has trabajado con canciones las tablas de multiplicar, o el abecedario, o... con un vídeo que encontraste en la red.  Y ahora te gustaría hacer una actividad oyendo sólo el audio.
- tus alumnos estan elaborando un power point sobre un personaje famoso y te piden ayuda porque quieren insertar un fragmento de una entrevista que han encontrado en la red.
-  ...

Hoy quiero hablaros de Flvto, un programa online muy sencillo que solucionará estos problemas;  está diseñado para extraer el archivo de audio de un vídeo que esté colgado en la red.  ¿Quieres saber cómo funciona?

1. Entra  por ejemplo a youtube, busca el vídeo que te interesa y copia su dirección.


2. Entra a Flvto.com y:

* Selecciona un idioma (1)
* Pega la dirección del vídeo (2)
* Desplega un menú para seleccionar el formato que quieres obtener (3)

3. Yo te he estado hablando de obtener el audio de un vídeo (mp3) pero Flvto te da muchas opciones más:

Clica sobre la que te interese sin prestar atención a la oferta de descargar el convertidor, no es necesario hacerlo.

4. Inicia la conversión clicando en "Convertir a".  Verás que el programa empieza a trabajar y te va informando del proceso.

5. Ahora ya puedes descargar el archivo.  A la derecha también genera un código para poder incrustarlo en una web o blog.


6. Encontrarás el archivo en la carpeta de descargas de tu equipo.

TACfaners: existen otros programas para hacer esta misma operación, pero a mí me gusta éste en particular porque es sencillo, no está cargado de publicidad y no hay riesgo de malware (software malicioso).  Si tenéis ganas de probar otras cosas, también van bien para hacer esta operación programas como YoutubeMp3 o Peggo.  

Y si eres de los que prefieren las imágenes en movimiento, he encontrado un tutorial para utilizar un programa similar que se llama  Keepvid :2 comentaris:

 1. Hola Joana, aquesta entrada em va que ni pintada!!! Si no ho he entès malament, que a vegades justejo jejeje, aquest programa serveix per descarregar un vídeo de YouTube i alhora reconvertir-lo amb l'extensió que més ens interessi ? Si és així he triomfat doncs feia un munt de temps que buscava i buscava una eina per convertir alguns vídeos de YouTube per passar-los amb Windows Media i ja començava a desesperar. Mil gràcies.
  Et convido a passar per http://petitmonblogger.blogspot.com.es/2015/04/premi-parabatais.html per recollir un regalet.
  Tonets

  ResponElimina
  Respostes
  1. Anna, ho has entès perfectament!! Hehehe ;) No ho he provat directament perquè no acostumo a utilitzar el Windows Media Player, però en principi no hauries de tenir problema perquè fixa't que aquest convertidor t'ofereix passar-lo a mp4, wmv i avi, totes elles compatibles amb Windows Media.
   Per si et serveix, jo normalment utilitzo el VLC media player i no dóna mai problemes de codecs ni de res.
   Per cert, moltíssimes gràcies pel regalet, ets un sol! Una abraçada

   Elimina

M'agradaria molt que deixessis un comentari.
L'objectiu del blog és compartir informació que resulti útil, si és així o si tens algun dubte, no ho sabré si no m'ho dius!!
Gràcies :-)