dimarts, 3 de març del 2015

Orisinal: 62 jocs elegants.

Què me'n dieu, del títol de l'entrada d'avui?
Segur que coneixeu jocs divertits, complicats, físics, de taula... però "elegants"?  Doncs sí, a mi els jocs que proposa aquesta pàgina em semblen elegants. ;)  I adorables, i deliciosos.  ^.^


Què és?
Orisinal és una pàgina que agrupa 62 jocs diferents, creats per en Ferry Halim, un ilustrador dels Estats Units.  Com explica a la seva pàgina, quan fa bo prefereix jugar al jardí amb la seva filla, però sovint es distreu creant jocs en Flash amb què dóna vida a alguns dels seus dibuixos.

Com funciona?
No té cap misteri: entra a la pàgina d'Orisinal:
Tria un dels jocs, si et situes a sobre amb el cursor, a la part inferior de la pantalla n'apareix el títol.
Tots els jocs tenen una petita introducció i/o instruccions, clica "start" (o "play", o "continue") i a jugar!!


N'hi ha de diferents nivells i dificultats, però la majoria són molt senzills i divertits:


Què us sembla?  Sé que aquesta pàgina no revolucionarà la vostra manera de fer a l'aula, però penso que li podem treure suc:

* Quan ets la classe de les girafes, o les granotes, o els koales o... i busques un recurs senzill i agradable per ambientar el tema.

* A les classes d'anglès, deixa jugar els últims cinc minuts als alumnes que "tradueixin" les instruccions que apareixen a la pantalla inicial de cada joc.

* Pels més petits, són jocs diferents (allunyats de l'estètica massa "infantiloide" i cansina d'algunes pàgines) per millorar el control del ratolí.

TAcfaners: proveu algun d'aquest jocs, a veure què us sembla...  A mi m'ha semblat molt divertit el de les boles de neu ("Snow- Bowling") :D

¿Qué me decís, del título de la entrada de hoy?
Estoy segura de que conocéis juegos divertidos, complicados, físicos, de mesa... pero ¿elegantes? Pues sí, a mí los juegos que propone esta página me parecen elegantes.  ;)  Y adorables, y deliciosos.  ^.^


¿Qué es?
Orisinal es una página que agrupa 62 juegos diferentes, creados por Ferry Halim, un ilustrador estadounidense.  Como explica en su página, Ferry prefiere jugar en el jardín con su hija cuando hace buen tiempo,  pero a menudo se distrae creando juegos en Flash, juegos en los que da vida a algunos de sus dibujos.

¿Cómo funciona?
No tiene misterio: entra en la página de Orisinal:
Escoge uno de los juegos, si te sitúas encima con el cursor, en la parte inferior de la pantalla aparece el título.  Todos los juegos tienen una pequeña introducción y/o instrucciones, pincha en "start" (o "play", o "continue") ¡¡y a jugarrrr!!



Hay juegos de diversos niveles y dificultades, pero la mayoría son muy sencillos y con un componente divertido:


¿Qué os parece?  Sé que esta página no revolucionará vuestro quehacer diario en el aula, pero pienso que se le puede sacar partido:

* Cuando tu clase es la de las girafas, o las ranas, o los koalas o... y buscas un recurso sencillo y agradable para ambientar el tema.

* En las clases de inglés, deja jugar los últimos cinco minutos a los alumnos que sean capaces de "traducir" las instrucciones que aparecen en la pantalla inicial de cada juego.

* Para los más pequeños, son unos juegos diferentes (alejados de la estética demasiado infantiloide y cansina de algunas páginas) para mejorar el control del ratón.

TAcfaners: probad alguno de los juegos, a ver qué os parece...  A mí me ha parecido muy divertido el de las bolas de nieve, por ejemplo ("Snow- Bowling") :D

3 comentaris:

  1. Hola Joana,
    ja fa temps que conec aquesta pàgina i molts dels jocs els poso al bloc de la classe i els meus petits estan encantats. Són jocs molt "dolços" i relaxants, com bé dius allunyats dels estereotips que tenen la majoria de jocs de la xarxa. Dono ple suport a les teves propostes.
    Tonets

    ResponElimina
  2. Hola Joana,
    ja fa temps que conec aquesta pàgina i molts dels jocs els poso al bloc de la classe i els meus petits estan encantats. Són jocs molt "dolços" i relaxants, com bé dius allunyats dels estereotips que tenen la majoria de jocs de la xarxa. Dono ple suport a les teves propostes.
    Tonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Anna! Coincidim totalment amb la valoració de la pàgina!. Gràcies pel comentari i una abraçada, guapa.

      Elimina

M'agradaria molt que deixessis un comentari.
L'objectiu del blog és compartir informació que resulti útil, si és així o si tens algun dubte, no ho sabré si no m'ho dius!!
Gràcies :-)