dimarts, 30 de juny del 2015

El que ha donat de sí aquest curs

Hola de nou, TACfaners!

Ara que estem a finals de juny, ja podem considerar que el curs està acabat.  Gairebé ja he acomiadat el 14-15, i ja ensumo l'olor de l'aigua, la sal i la crema solar.


Per això he pensat que és un bon moment per fer balanç;  abans de fer una pausa estiuenca i carregar bé les piles, us proposo repassar algunes de les coses que hem après al blog:

1. Avatars: n'hem creat amb diferents eines com Pocoyize o Voki

2. Blogs: us he parlat de blogs molt recomanables aquí i aquí.


3. Dibuix: hem vist eines per crear estampats (va ser la primera entrada que vaig escriure, tot i que va sortir publicada una mica més tard), fer dibuixos originals, dibuixos en moviment... 

4. Geolocalització: hem après les bases de la geolocalització i alguns jocs i eines per treballar-hi.

5. Trucs per usar millor el cercador google.

6. Núvols de paraules: a la web hi ha molts programes per fer-ne, aquí aquí trobaràs com funcionen alguns d'ells.

7. Mapes conceptuals: hem vist com funciona bubbl.uswikimindmaps i coggle.

8. Títols: també hem parlat d'eines interessants per fer títols,  encapçalaments diferents,  memes i també per jugar amb les tipografies.



Doncs això, TACfaners, és tan fàcil com posar-se en marxa i fer el primer pas.  Si en aquests dies de descans us ve de gust posar-vos les piles amb les TIC i les TAC, feu-nos una visita! ;D

I un "bonus": he creat aquest symbaloo on he col·locat un accés directe a totes les eines que hem vist durant el curs, espero que us sigui útil!!
 



Hola de nuevo, TACfaners!

Ahora que llegamos a final de junio, ya podemos dar por finalizado el curso.  Prácticamente ya he despedido el 14-15, y ya huelo el aroma del agua, la sal y la crema solar. 


Por eso he pensado que es un buen momento para hacer balance;  antes del parón veraniego con su correspondiente carga de pilas, os propongo repasar algunas de las cosas que hemos aprendido en el blog:

1. Avatares: hemos creado algunos con herramientas como Pocoyize o Voki.

2. Blogs: os hablé de blogs muy recomendables aquí y aquí.


3. Dibujo: hemos visto herramientas para crear estampados (fue la primera entrada que escribí, aunque salió publicada un poquito más tarde), hacer dibujos originales, dibujos en movimiento... 

4. Geolocalización: hemos aprendido las bases de la geolocalización y algunos juegos.

5. Trucos para usar mejor el buscador google.

6. Nubes de palabras: en la web existen muchos programas para hacerlas, aquí aquí encontrarás cómo funcionan algunos de ellos.

7. Mapas conceptuales: hemos visto com funciona bubbl.uswikimindmaps y coggle.

8. Títulos: también hemos hablado de herramientas interesantes para hacer títulos,  encabezamientos diferentes,  memes y también para jugar con las tipografías.



Eso mismo, TACfaners, es tan fácil como ponerse en marcha y dar el primer paso.  Si en estos días de descanso os apetece poneros las pilas con las TIC y las TAC, haced una visita al blog! ;D

Y un "bonus": he creado este  symbaloo en el que he colocado un acceso directo a todas las herramientas que hemos visto durante el curso, ¡espero que os sea útil!
  

6 comentaris:

  1. ha sido un curso muy completito. Gracias por todo. Feliz verano y a descansar que es lo justo. Mil besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Blanca! Estoy contenta de cómo ha ido el curso, pero sobretodo de las personas que me he ido encontrando. Besotes

      Elimina
  2. Bona idea aquest resum! I un munt de recursos que ens has mostrat. Ara... bones vacances i bon descans!!!
    Una abraçada.
    Marta / TresQuatreiCinc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et desitjo el mateix, Marta! I moltes gràcies pel suport i per tot el que aportes. Petons.

      Elimina
  3. Moltes gràcies per fer-nos més amenes les TIC-TAC-TUC.
    Descansa i carrega les piles ;)
    Un petonet,
    Txell

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Txell, ha estat un plaer comunicar-me amb tu a través dels blogs. Gaudeix del descans i a omplir les reserves d'energia!! Una abraçada

      Elimina

M'agradaria molt que deixessis un comentari.
L'objectiu del blog és compartir informació que resulti útil, si és així o si tens algun dubte, no ho sabré si no m'ho dius!!
Gràcies :-)