dissabte, 17 de gener del 2015

Un premi i un enllaç

Sempre dic que el blog m'està aportant moltes coses bones: aprenentatge, contacte amb altres mestres, nous reptes... I també premis!!

Ja fa uns dies, la Marta de Tres, quatre i cinc i la Txell de La maleta del precinema van tenir l'amabilitat de concedir-me el premi "excellence".  Només puc dir-vos que encara no m'ho crec, i us vull agrair de tot cor el detall que heu tingut amb mi;  gràcies!


El protocol del premi diu que, a part d'anomenar i enllaçar a qui me l'hagi atorgat, haig de passar el premi a deu blogs que se'l mereixin.  El problema ha estat que, com que sóc nova a la blogosfera, quan he començat a mirar a qui li podia donar el premi, resulta que tots els blogs que conec ja el tenen... De manera que he pensat que:

      1. Tinc preparades per publicar durant les properes setmanes dues entrades on us recomano alguns blogs educatius molt interessants;  faig aquest premi extensiu a tots els blogs que anomenaré en aquestes entrades.

      2. A l'escola on treballo tenim uns blogs prou interessants i crec que val la pena donar-los una ullada, així que els nomino a tots ara mateix, són:



D'altra banda, fa un temps vaig descobrir un blog on el seu autor, l'Óscar, està fent un gran treball recollint tota mena de recursos, enllaços, eines...  Es diu "La Eduteca", val la pena visitar-lo perquè hi trobareu de tot i més.

Doncs bé, l'Óscar té una secció on recomana blogs educatius, i ha tingut l'amabilitat de incloure-hi aquest blog.  Ell l'anomena "Blogs Afiliados", i estic molt contenta per estar allà representada;
Visiteu la secció perquè estic convençuda que descobrireu blogs interessants;  per cert,  "...a l'aTAC!" està avall, avall, avall... us feu una idea de la quantitat de gent que hi ha a la blogosfera compartint i aprenent? Gràcies, Óscar!

Posaré el premi i l'afiliació a la barra lateral del blog, i, abans de marxar, us recomano fer una visita als blogs que he anomenat.  Fins dimarts!


12 comentaris:

  1. Hola: felicidades por el premio. Seguimos en contacto

    ResponElimina
  2. pues felicidades de todo corazón. un musu grande.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Blanca! A las novatas nos animan mucho estas cosas!

      Elimina
  3. Joana moltes gràcies pel teu comentari al meu blog. Una abraçada. Montse de QUADRATS RODONS. http://www.quadratsrodons.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar-te per aquí, Montse. Des de fa mesos que t'anava seguint amb bloglovin però mai t'havia dit res!

      Elimina
  4. Hola Joana! Ja esteim enllaçades! A partir d'ara el teu blog ja està enllaçat amb el meu! Moltes gràcies pels comentaris i per seguir-me! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu, Mercè! Espero que continuem llegint-nos i aprenent! Una abraçada.

      Elimina
  5. Hola Joana!
    Moltes gràcies pel teu reconeixement.
    Estic aprenent moltíssimes coses com per exemple el bloglovin.
    Un petonet,
    Txell

    ResponElimina

M'agradaria molt que deixessis un comentari.
L'objectiu del blog és compartir informació que resulti útil, si és així o si tens algun dubte, no ho sabré si no m'ho dius!!
Gràcies :-)