dissabte, 7 de març del 2015

IX Premi Espiral d'Edublogs

Hola, com anem?

Avui una entrada extra per explicar-vos que m'he apuntat al premi Espiral d'Edublogs... i m'han acceptat!  (són tan macos... ;D)




A Ciberespiral conflueixen un gran nombre de professionals de l'educació molt implicats amb el tema TIC i TAC.  Duen a terme força iniciatives interessants en aquest àmbit, i una d'elles és aquest premi.  A mi em sembla una oportunitat d'or per fer conèixer el meu blog i d'establir contacte amb altres bloguers/es amb interessos similars.

Si t'agrada "...a l'aTAC!" i et ve de gust entrar i deixar-hi un comentari o un "m'agrada", no et tallis! (hehehe).  Pots fer-ho de de la imatge d'aquesta entrada o des de la imatge de  la baldufa aquí, al lateral del blog.  Primer t'hauràs de registrar, però val la pena...

Gràcies, TACfaners!!


Hola, ¿cómo estáis?

Hoy una entrada extra para explicaros que me he apuntado al premio Espiral de Edublogs... y me han aceptado!  (mira que son majos, eh?  ;D)




En Ciberespiral confluye un gran número de profesionales de la educación muy implicados en temas TIC y TAC.  Promueven diversas iniciativas muy interesantes en este ámbito,  y una de ellas es este premio.   A mi me parece una oportunidad de oro para hacer conocer este blog y para contactar con otros/as blogueros/as  con intereses similares.

Si te gusta "...a l'aTAC!" y te apetece entrar y dejar un comentario o un "me gusta", ¡no te cortes! (jejeje) .  Puedes hacerlo desde la imagen de esta entrada o desde la imagen de la peonza del lateral del blog.  Tendrás que registrarte primero para hacerlo, pero vale la pena, en serio...

Muchas gracias, TACfaners!! ^.^

8 comentaris:

  1. Hola. ya leo que tu blog es candidato a estos premios. Mucha suerte...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Marta! Sólo el hecho de que lo hayan considerado "apto" ya me ha gustado mucho...

      Elimina
  2. Enhorabona Joana !!!! Espero que tinguis molta sort !!!
    El teu blog és genial i amb un munt de recursos.
    Petonets maca i bon cap de setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Magda! Ets molt amable, això dels blogs està essent per a mi tot un descobriment, sobretot per la qualitat humana que es percep darrere les pantalles.
      Una abraçada i bon cap de setmana per a tu també!

      Elimina
  3. suerte Joana, yo también me presento. un abrazo y buen finde.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Blanca, vi tu blog al entrar a apuntar el mío!! Para mí que me hayan aceptado ya me ha supuesto una inyección de moral. Mucha suerte para tí también, guapa!

      Elimina
  4. Tens un blog fresc i un estil molt simpàtic. M'agrada!!! Et desitjo sort, Joana.
    Una abraçada.
    Marta / TresQuatreiCinc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Marta! Ja saps que el teu és un dels meus blogs preferits i valoro molt les teves paraules. I necessitaré molta sort per anar una mica més enllà, perquè trobo que hi ha un nivellàs...
      Petonets i bon cap de setmana.

      Elimina

M'agradaria molt que deixessis un comentari.
L'objectiu del blog és compartir informació que resulti útil, si és així o si tens algun dubte, no ho sabré si no m'ho dius!!
Gràcies :-)