dimarts, 7 d’octubre del 2014

Avatar Pocoyó

A internet, s'anomena avatar a una representació gràfica que s'associa amb un usuari per tal d'identificar-lo.  L'avatar és la teva imatge, la icona que et representa a internet.

Avui et proposo que exploris una eina molt divertida per crear-te un avatar.  Es tracta de "pocoyize", o el que és el mateix, un "pocoyitzador". 




Com funciona "pocoyize"?
És extremadament simple i intuïtiu.  Entra a l'enllaç i juga amb totes les opcions que t'ofereix.  Quan obtinguis un resultat que t'agradi, cliques a OK i el guardes. 



Un cop guardat el teu avatar, obtens un fitxer .png amb el que pots treballar com amb qualsevol altra imatge.

TACfaners: Us proposo que feu el vostre avatar Pocoyó i el compartiu (me'l podeu enviar, o posar-lo d'imatge al vostre correu).

Potser trobeu al Pocoyó massa infantil i preferiu l'estil "South Park" ... ;-) 


6 comentaris:

  1. tinc un problema. Un cop fet l'avatar i picat l'Ok, on va a parar (pocoyó)

    ResponElimina
  2. Hola!
    En el moment de picar OK, veuràs que canvia lleugerament la pantalla i just a sota del teu Pocoyó surten dues opcions, "editar" i "guardar". La de guardar té unes lletres blanques sobre fons taronja. Si cliques a "guardar", t'obrirà un menú on li podràs indicar el nom que desitges pel fitxer i a on vols desar-lo. Ànim, a veure si ara surt!

    ResponElimina
  3. Jo tinc un fet de fa alguns anys! A veure si un dia hi penso i te l'ensenyo és molt divertit! jejeje

    ResponElimina

M'agradaria molt que deixessis un comentari.
L'objectiu del blog és compartir informació que resulti útil, si és així o si tens algun dubte, no ho sabré si no m'ho dius!!
Gràcies :-)