dimecres, 15 d’octubre del 2014

Com comentar al blog

Hola, com anem?
Tenia una altra entrada preparada, però darrerament alguns companys s'han trobat que intenten deixar un comentari al blog i no poden, així que...  canvi de plans! (em dec al meu públic, ;D)
Ja sabeu que no sóc gens entesa i estic aprenent també, així que he estat revisant algunes coses i  investigant (google ho sap tot) i us puc dir que:

* aquest blog està configurat per a rebre els vostres comentaris.  En principi, tothom qui vulgui ha de poder comentar el que vulgui quan vulgui.

* De vegades pot produir-se alguna incompatibilitat segons el navegador, així que una cosa que pots provar és canviar de navegador a veure si un altre et deixa fer el comentari.

* En un altre lloc he trobat que, si abans de visitar el blog has estat revisant el correu, per exemple, pot ser que es produeixi algun error.  Per solucionar-ho, has de comprovar que quan entres al correu no tens seleccionada l'opció "no tancar la sessió".


Dit això, espero que blogger us deixi comentar.  Si encara no ho teniu clar, a continuació un pas a pas detallat de com deixar un comentari en un blog (si és en aquest, millor ;D)

1. Ves a la part inferior del post i clica sobre els comentaris:
2. Ara has de clicar a les fletxetes que t'assenyalo per tal de poder indicar com vols comentar:

3. Una opció que normalment funciona i no ha de donar errades és comentar amb "Nom/URL" o bé com a "anònim".  Millor, però, que trïis "nom" i així sabré qui ets:

No cal que introdueixis cap "URL", simplement clica a "continua".


4. Escriu el teu comentari i clica a "publica"
I en principi ja està! Segur que no ha estat difícil...

Evidentment que pots utilitzar les opcions "previsualitza" o "edita" si ho consideres convenient.  
Apa, gràcies pel teu comentari! ^.^

6 comentaris:

  1. Hem sembla que en aquest blog aprendré moltes coses, el primer ha sigut fer un avatar! Mai havia fet cap! i ara he après com comentar en un blog. Ho havia intentat varies vegades al blog de l'escola del meu fill i no hi havia manera. MOLTES GRÀCIES!

    ResponElimina
  2. Que bé que t'hagi servit, Núria! Ànims i a continuar aprenent coses!

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Síííí!! Ara sé qui ets ;D
      Has seguit molt bé les instruccions :D

      Elimina
  4. Acabo de convertir-me en un Pocoyó Avatar: És fantàstic! Ja no tinc cap arruga!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és que això de la informàtica no té més que avantatges!! ;D

      Elimina

M'agradaria molt que deixessis un comentari.
L'objectiu del blog és compartir informació que resulti útil, si és així o si tens algun dubte, no ho sabré si no m'ho dius!!
Gràcies :-)